واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

گفتگوی تلفنی روسای جمهور روسیه و آفریقای جنوبی

دفتر مطبوعاتی کرملین امروز شنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با همتای آفریقای جنوبی خود تلفنی گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولادیمیر پوتین در گفت‌وگوی تلفنی با سیریل رامافوسا، رئیس جمهوری آفریقای جنوبی به موانع باقی مانده بر سر راه صادرات روسیه پرداخت که باید در چارچوب توافق غلات برطرف می‌شد.

به گزارش دفتر مطبوعاتی کرملین، پوتین در ادامه این گفت‌وگوی تلفنی به بسته توافقات استانبول اشاره کرد و گفت که تعهدات مندرج در یادداشت تفاهم روسیه و سازمان ملل در رابطه با رفع موانع صادرات مواد غذایی و کود‌های شیمیایی روسیه تاکنون اجرا نشده است. علاوه بر این، هدف اصلی معامله که تامین غلات به کشور‌های نیازمند از جمله قاره آفریقا است، محقق نشد.

دفتر مطبوعاتی کرملین اضافه کرد: سیریل رامافوسا از رئیس جمهور روسیه به دلیل استقبال گرم و گفتگو‌های سازنده در مورد راه‌های ممکن برای حل و فصل اوضاع پیرامون اوکراین در سفر هیئت آفریقایی به سن پترزبورگ در ژوئن گذشته تشکر کرد. روسای جمهور دو کشور توافق کردند که در اجلاس روسی- آفریقایی در پایان جولای، نشستی جداگانه برای تبادل نظر در مورد دستور کار دوجانبه و بین المللی برگزار کنند.

روسای جمهور دو کشور همچنین در مورد طرح ابتکاری صلح آفریقا گفتگو و توافق کردند که در جریان نشست پترزبورگ، دیداری برای تبادل نظر در مورد دستور کار دوجانبه و بین المللی برگزار کنند. / روسیا الیوم

ارسال نظر